Zagotovljena energetska učinkovitost

Pametno upravljanje obremenitev za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje zelo vpliva na energetsko učinkovitost stavb. Belimo postavlja merila za energetsko učinkovite rešitve, kot so energetsko varčni aktuatorji, ventili Belimo Energy Valve™, in tehnologija krogelnih ventilov, ki zagotavlja zanesljivo tesnjenje brez pojava mehurčkov.

ENERGY_1

Vodilni na področju energetske učinkovitosti

Aktuatorji za lopute in ventili Belimo porabijo do 80 % manj energije v primerjavi z ostalimi. Učinkovitost je rezultat patentirane tehnologije brezkrtačnih motorjev na enosmerni tok, opremljenih s sistemom za dinamično odkrivanje zadrževalne sile.

Leptirni ventili
ENERGY_2

Vidni prihranki energije

Ventil Belimo Energy Valve™ omogoča pregleden nadzor porabe energije pri konstantno visoki temperaturni razliki (delta T). Samodejna poročila prikazujejo podatke o trenutni in pretekli učinkovitosti s priporočili za potencialne dodatne prihranke energije.

Večnamenski Belimo Energy Valve™
ENERGY_3

Učinkovitost v vseh pogledih

Naša edinstvena samočistilna tehnologija krogelnih ventilov, ki zagotavlja tesnjenje brez pojava mehurčkov, preprečuje prekinitve kroženja v vodnih sistemih, kar pomembno zmanjša energetske izgube.

Prostorske in conske rešitve

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.