Doživite preprostost namestitve

Preprosta namestitev in hitra usposobitev za začetek uporabe prihranita čas. Edinstvena ohišja senzorjev ali naprav, za katera ne potrebujete nobenega orodja, omogočajo, da senzorje in naprave usposobite za začetek uporabe zgolj s pomočjo pametnega telefona. Čas namestitve je tako precej krajši. Belimo nudi celovit nabor izdelkov, vključno z rešitvami za zamenjavo ali nadgradnjo obstoječih sistemov. Izbrane izdelke hitro dostavimo na želeno lokacijo.

INSTALL_1

Pravočasna dostava želenih izdelkov

Belimo nudi celovit nabor izdelkov, vključno z rešitvami za zamenjavo ali nadgradnjo obstoječih sistemov. Izbrane izdelke hitro dostavimo na želeno lokacijo.

Popolna paleta izdelkov Retrofit: Replacement, renovation and modernisation
INSTALL_2

Preprosta usposobitev za začetek uporabe, ki jo izvedete z dotikom

Usposobitev aktuatorjev za začetek uporabe in iskanje napak v delovanju aktuatorjev izvedete s pametnim telefonom. Tehnologija NFC omogoča podprto konfiguracijo, čeprav aktuator ni priključen na napajanje.

Belimo Assistant App (NFC)
INSTALL_3

Bliskovita namestitev

Belimo nudi celovit nabor senzorjev z zaskočnim pokrovom za hitro namestitev, ki zagotavljajo zaščito razreda NEMA 4X/IP65.

Sensor Range

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.