Nova opredelitev udobja z inovacijami

Naprave Belimo poskrbijo za natančno uravnavan in udoben ambient, ki je ključen za dobro počutje in produktivnost ljudi. Senzorji Belimo, sistemi s tehnologijo spremenljivega zračnega pretoka (VAV – Variable Air Volume) in tlačno neodvisni regulacijski ventili so trije primeri inovacij, ki pomembno vplivajo na udobje v prostoru.

COMFORT_1

Senzorji Belimo – temelj udobja

Belimo nudi celovit nabor zelo natančnih in dolgoročno zanesljivih senzorjev, ki zagotavljajo boljše udobje v zaprtih prostorih. To pomembno vpliva na dobro počutje in produktivnost ljudi.

Razpon senzorja
COMFORT_2

Izjemno udobje v prostoru

Aktuatorji s tehnologijo spremenljivega zračnega pretoka (VAV) zagotavljajo stalno popolno uravnoteženost prezračevalnih sistemov in poskrbijo za večje udobje, manj hrupa in prihranek energije.

Prostorske in sistemske rešitve
COMFORT_3

Popolnoma uravnoteženo udobje v prostoru

Tlačno neodvisni (Pressure Independent – PI) regulacijski ventili zagotavljajo stalno popolno uravnoteženost vodnih sistemov. Rezultat sta večje udobje in prihranek energije.

Večnamenski Belimo Energy Valve™ Elektronski tlak neodvisni ventil EPIV Prostorske in conske rešitve

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.