Brezkompromisna varnost

Varnostni aktuatorji Belimo rešujejo življenja in pomagajo minimizirati škodo na stavbah in stvarnem premoženju. Dušilce ognja in protidimna zapirala odlikuje izjemna zanesljivost. Celovit nabor aktuatorjev s funkcijo za nadzor v sili poleg tega preprečuje nastanek nevarnih situacij in izboljša varnost.

SAFETY_1

Tehnologija, ki rešuje življenja

Belimo je vodilno podjetje na svetu na področju proizvodnje aktuatorjev za protipožarne sisteme. Vodilno mesto je plod strokovnega znanja in stalnih inovacij, ki so izboljšale raven varnosti v stavbah v minulih desetletjih. Primer je patentirani varnostni zaklepni mehanizem, ki v primeru požara zagotavlja, da je aktuator dušilca ognja zanesljivo v zaprtem položaju.

Safety Solutions
SAFETY_2

Varujejo življenja in premoženje

Kakovostni aktuatorji s povratno vzmetjo ali elektronski odpovedno varni aktuatorji poskrbijo za varno delovanje v primeru kritičnega dogodka. Postopki zagotavljanja kakovosti vključujejo 100-odstotni pregled vsake naprave, omogočajo popolno sledljivost in obsegajo 90 rednih preskusov za zagotovitev skladnosti z najvišjimi standardi kakovosti.

Sprožilni pogoni Pogoni SuperCap z varnostno funkcijo
SAFETY_3

Nadzor kritičnih okolij

Zelo hitri aktuatorji so ključnega pomena pri zagotavljanju nadzorovanih pogojev v proizvodnih prostorih, laboratorijih in ostalih občutljivih območjih. Aktuatorji proizvajalca Belimo odpirajo in zapirajo zračne lopute z najvišjo hitrostjo in nizko ravnjo hrupa tudi v zahtevnih pogojih.

Very fast-running actuators

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.