Dolgotrajna učinkovitost delovanja z vrhunsko podporo

Nizki stroški vzdrževanja in dobre storitve za stranke imajo velik vpliv na upravljanje stavb. Naprave proizvajalca Belimo odlikujeta dolga življenjska doba in 5-letna garancija. Za dosego optimalne učinkovitosti stavbe lahko inovativne rešitve proizvajalca Belimo poskrbijo za nadzor v realnem času in preglednost.

MAINTENANCE_1

Duševni mir

Področne naprave Belimo odlikujejo nizki stroški vzdrževanja. Vsi izdelki so preskušeni in imajo edinstveno 5-letno garancijo, ki vam zagotavlja duševni mir, saj ste lahko prepričani, da ste izbrali najboljše.

Popolna paleta izdelkov
MAINTENANCE_2

Nadzor v realnem času

Ventil Belimo Energy Valve™ se poveže z oblačno storitvijo Belimo Cloud in neprekinjeno nadzira energijo. Samodejna energetska poročila vsebujejo podatke o trendih, energiji in učinkovitosti delovanja.

Večnamenski Belimo Energy Valve™
MAINTENANCE_3

Vrhunske storitve in podpora

Belimo nudi široko paleto storitev za stranke in podporo v času življenjske dobe izdelka. Naša kvalitetna služba za podporo strankam je znana po hitri in učinkoviti pomoči, bodisi na kraju samem, bodisi na daljavo.

Belimo Worldwide – doma v več kot 80 državah

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.