Več kot samo pogon

Na zahtevo lahko izvedemo adaptacijo dolžine in vrste kabla vašim potrebam. Da bi zmanjšali vaš napor, dostavljamo naše pogone tako, da so vnaprej sestavljeni in pripravljeni za montažo na sami lokaciji. Prav tako lahko zagotovimo vaš specifični kabel po meri s sponami konca žice in/ali ga opremimo s konektorskim vtičem po vaši izbiri. Zaradi tega napake kabelske napeljave in priključkov postanejo stvar preteklosti. Po želji lahko za tudi za parametrizacijo poskrbimo mi. To močno poenostavi sestavljanje in zagon na gradbišču ter vam ponuja rešitev »priključi in uporabi« (plug-and-play).

 

Rešitve za kabel po meri in konektorski vtič (e-dokument)

 

Vaš vnaprej montiran in testiran sklop

»Narediti vse, kar je mogoče za poenostavitev montažnih del na gradbišču, skrajšanje časa konstrukcije in preprečevanje morebitnih napak že od samega začetka« – zato Belimo vnaprej izdeluje celovite sklope za predhodno montažo v skladu z zahtevami naših strank, jih testira in po želji parametrizira. Tako nastanejo že pripravljeni sklopi, ki jih je mogoče montirati neposredno na gradbišču. Naloge konstrukcije na sami lokaciji, kot so rezanje cevi na dolžino, rezanje navojev in sestavljanje delov cevi, priključni deli, pogoni, ventili, senzorji in še veliko več, so stvar preteklosti.

 

Rešitve za sklop po meri (e-dokument)

 

Prilagodljiva montaža

Če dimenzij sklopa in zlasti cevovodov ni mogoče natančno določiti, vam lahko ponudimo prilagodljive cevovode. To pomeni, da boste imeli vedno pravi del za vsako montažo, tudi če se pogoji na gradbišču razlikujejo.

 

Prilagodljive rešitve po meri (e-dokument)

 

 

 

Več kot le cevovodi in komponente

Prihranite čas in denar – naročite svojo komponento z izolacijo. Prikazani sklop na desni strani, s 6-potnim ventilom Belimo in dodatnim senzorjem pretoka, je bil dodatno opremljen z izolacijo v tovarni. Tako se neželeno toplotno sevanje, kondenzacija in čas montaže na lokaciji skrajšajo na minimum.

 

Izolacija po meri (e-dokument)

 

 

 

Izvrstna zaščita

Nenehna širitev naših storitev omogoča širok obseg raznolikih projektov. Sedežni ventil, ki je prikazan na sliki, je bil prevlečen v skladu s standardom DIN EN ISO 12944-C4. Prav tako lahko ponudimo pomoč pri izdelkih, s katerih so bili odstranjeni ostanki silikona.

 

Premazi po meri (e-dokument)

 

 

 

Parametrizacija enot HVAC performance device

Priprave za zagon svoje enote HVAC performance device prepustite nam in zmanjšajte čas, potreben za zagon, ter morebitne vire napak na sami lokaciji. Na sliki je to na primer prikazano za naš ventil Belimo Energy Valve™.

 

Parametrizacija po meri (e-dokument)

 

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.