09-Air-Without-standard

Standardni pogoni

Belimovi pogoni za lopute nudijo širok spekter z osnovnimi tipi, dolgotrajno delovanje in nizko porabo energije, kot tudi univerzalno delujoče komponente z enakim priborom za vse velikosti. Ta koncept prihrani čas in optimira stroške.

Technical Details
Letak: Pogoni z električnimi sponkami
09-Air-Without-fast

Hitri pogoni

Ali na grelnih ali na hladilnih krogih, v prezračevanju ali VAV sistemih – zapirajo in odpirajo Belimo hitri pogoni tako lopue, kot tudi Ventile skoraj neslišno. To nam v hipu zagotovi svež zrak v proizvodnih prostorih, laboratorijih ali v občutljivih atmosferah. Robustni motorji, reduktorji in ohišja zagotavljajo dolgo življensko dobo – nudi v najbolj neugodnih okoljih. Avtomatska redukcija električnega v mirovanju toka kot mehansko zavoro za manjšo porabo.

Technical Details
Letak: Hitri pogoni
09-Air-Without-linear

Linearni pogoni

Linearni pogoni iz Belima postavljajo nove standarde: Unikatni v svojem razredu, potiskajo in vlečejo do 300 mm do milimetra natančno, če je to potrebno – brez pomožne naprave za meritev hoda, ki je tipično za proizvode drugih proizvajalcev. To poenostavi montažo in stroške.

Technical Details

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.