10-Air-With-mech

Pogoni za lopute z mehansko varnostno funkcijo

Pogoni s povratno vzmetjo z razponom momenta od 2 do 30Nm. Vedno enak način ožičenja in montaže! Dva dela ohišja sta skupaj zvarjena z ultrazvokom, ojačana z jeklenimi ploščami povezanimi z votlimi pušami zagotavlja nepropustnost in stabilnost. V primeru izpada električnega napajanja se loputa ali Ventil samodejno postavi v varnostno pozicijo. To pomeni, da so vaši sistemi zanesljivo zaščiteni pred škodo nastalo zaradi zmrzali vode ali pare.

Technical Details
10-Air-With-elec

Pogoni za lopute z električno varnostno funkcijo

Unikatni rotacijski, hitri in linearni pogoni s “Controlled Power Off” funkcijo odpirajo nove možnosti v zaščiti sistema. Njihove nastavitve s pri Belimu patentiranim SuperCap Management je zagotovljeno zanesljivo napajanje in sproščanje energije SuperCap kondenzatorjev. Ti napajajo pogon z zadostno energijo za premostitve kratkih izpadov napajanja do 10s. V primeru daljšega izpada napajanja Bodo pogon postavili v nastavljeno varnostno pozicijo. Pomeni, da se lahko izognemo nepotrebnim izpadom in s tem izboljšamo delovanje naprav..

Technical Details

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.