Popolnoma integrirani.
Novi senzorji iz Belima.

Belimo, vodilni na svetovnem trgu na področju razvoja in proizvodnje aktuatorjev in regulacijskih ventilov za sisteme ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije (HVAC), je odprl novo poglavje v svoji zgodovini podjetja z dodajanjem inovativne palete senzorjev v svojo ponudbo.

Senzorji podjetja Belimo so zasnovani tako, da zagotavljajo najvišjo kakovost in zanesljivost, enostavno namestitev in brezhibno združljivost z vsemi večjimi sistemi za avtomatizacijo in nadzor zgradb (BACS). Kot celovit ponudnik rešitev v polju zgradbe, nudimo paleto, ki vključuje senzorje za merjenje temperature, vlage, tlaka, CO2 in hlapnih organskih spojin (HOS) za zunanjo uporabo, za cevi in kanale. Senzorji podjetja Belimo so podprti s prvovrstnimi storitvami in podporo.

 

Letak: Belimo Sensors – the foundation of comfort.

Video: Nova paleta senzorjev iz Belima

Video: Montaža senzorja – 22DT.. Paleta senzorjev

Sensors-home

Belimo Thermal Energy Meter™ (TEM)
Obračunavanje energije preprostejše kot kadarkoli.

Belimovi certificirani merilniki toplotne energije ustrezajo zahtevam standarda EN 1434 in imajo odobritev tipa v skladu z evropsko direktivo o merilnih instrumentih 2014/32/EU (MID). Zagotavljajo validirane podatke za potrebe obračunavanja, ki jih je mogoče uporabiti neposredno za izstavljanje računov stanovalcem. Naši merilniki toplotne energije so na voljo tudi kot različica brez odobritve MID/EN 1434. Zanesljivo lahko merijo energijo celo v primeru, da je v vodi glikol. Samodejno in neprekinjeno merijo vsebnost glikola v tekočini in jo kompenzirajo. Pri tem zagotavljajo zanesljivo ultrazvočno merjenje volumskega pretoka. To omogoča natančno določitev količine toplotne energije. Merilniki toplotne energije Thermal Energy Meter™ Belimo so zasnovani kot naprave za več aplikacij, to pomeni, da jih je mogoče uporabiti kot merilnike toplote, merilnike hladu ali kombinirane merilnike toplote/hladu. Namestiti jih je mogoče v povratek ali v dovod sistema. Aplikacija in položaj montaže se v ventil posredujeta med nastavljanjem s pomočjo pametnega telefona in aplikacije Belimo Assistant ali s pomočjo prenosnega računalnika in vgrajenega spletnega strežnika.

 

Brošura: Belimo Energy Valve™ and Belimo Thermal Energy Meter™

TEM-home

Ventil Belimo Energy Valve™ s TEM
Združuje tisto, kar sodi skupaj.

Enota certificiranega merilnika Belimo Thermal Energy Meter™ in izboljšanega ventila Belimo Energy Valve™ omogoča pregledno upravljanje toplotne energije. Oba svetova “nadzora nad energijo” in “certificiranega merjenja in obračunavanja energije” sta zdaj združena. Natančno lahko merite in spremljate pretoke toplote in porabo energije v sistemih za ogrevanje in hlajenje z neposrednim obračunavanjem stroškov s pomočjo interneta stvari in ene same naprave. Novi merilniki toplotne energije z odobritvijo v skladu z MID zagotavljajo visoko natančnost in zanesljivost in s tem preprosto in učinkovito obračunavanje. Zanesljivo merjenje pa je samo začetek. Ventil Belimo Energy Valve™ nadzoruje pretok toplote in optimizira oskrbo z energijo pri uporabniku. S to pomembno kombinacijo Belimo vstopa v novo dobo integriranega upravljanja toplotne energije in združuje tisto, kar sodi skupaj.

 

Brošura: Belimo Energy Valve™ and Belimo Thermal Energy Meter™

EV4-home

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.