Senzorji pretoka

Zanesljivo merjenje pretoka igra pomembno vlogo pri povečanju učinkovitosti sistema HVAC in varčevanju z energijo. Belim senzorji pretoka uporabljajo ultrazvočno tranzitno časovno tehnologijo za zagotavljanje natančnega in ponovljivega merjenja pretoka vode. Njihova kompaktna velikost in neobčutljivost na umazanijo sta idealna za uporabo v HVAC za ohlajeno vodo, toplo vodo in raztopino vode / glikola pri temperaturah od -20 do 120°C. Senzorji so izdelani iz materialov, odpornih proti koroziji, kar zagotavlja zanesljivo delovanje in podaljšano življenjsko dobo izdelka.

 

Lastnosti

  • Multipoint mokro umerjanje za zagotavljanje natančnosti in ponovljivosti.
  • Patentirana logika kompenzacije temperature in glikola zagotavlja natančnost v celotnem območju temperature in glikola.
  • ±2% natančnost odčitavanja in ±0,5% ponovljivost zagotavlja natančno in natančno merjenje pretoka.
  • Izjemno kompaktna velikost: s kratko vhodno dolžino 5 x DN in brez zahteve glede izhodne dolžine, omogoča montažo ultrazvočnega senzorja Belimo tudi v zelo majhne prostore.
  • Nizka poraba energije 0.5 W prihrani energijo in zmogljivost transformatorja.

 

Serija izdelkov

Ultrazvočni senzor pretoka (volumski pretok)

 

Tehnični podatki – Senzorji pretoka

Letak: Belimo Sensors – the foundation of comfort.

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.