Senzorji vlage

Nadzor vlage v stavbah je ključnega pomena za udobje v zgradbi. Pomembna je tudi za varovanje stavbne infrastrukture, proizvodnih procesov, skladiščenega blaga in muzejskih eksponatov.Paleta senzorjev zunanjega zraka in kondenzacije je zasnovana tako, da zagotavlja energetsko učinkovito regulacijo in je združljiva z vsemi večjimi BACS. Visoko kakovostni senzorji, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje, zagotavljajo visoko natančnost in ponovljivost. Kombinirani senzorji temperature in vlage zagotavljajo prilagodljivo in stroškovno učinkovito rešitev.

 

Lastnosti

  • Dopolnilni senzor polimerne kapacitivnosti na osnovi polimernih polprevodnikov (CMOS) z natančnostjo ±2% relativne vlage kot standardna in dolgotrajna drsenja <±0,25%, na katero ne vpliva visoka vlažnost in onesnaževalci.
  • Multisenzor z izbirnimi izhodnimi merilnimi vrednostmi: relativna vlaga, absolutna vlaga, entalpija in rosišče.
  • Do 4 izbirna območja za merjenje temperature omogočajo prilagodljivost pri zagonu, poenostavijo logistiko in zmanjšajo skladiščenje zalog.

 

Serija izdelkov

Zunanji zrak, kanal in kondenzacija.

 

Tehnični podatki – Senzorji vlage v zraku

Tehnične podrobnosti – Vodni in kondenzacijski senzorji (voda)

Letak: Belimo Sensors – the foundation of comfort.

Letak: Belimo Room Units

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Z uporabo spletne strani in nadaljnjim krmarjenjem sprejmete te piškotke. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo tukaj.